Συνεδριάσεις ΕΕ

18-01-2008 3η Συνεδρίαση

Περιστέρι: 18/01/08 Προς: Γραφεία Δημοτικών Συμβουλίων
Αρ. Πρωτ.: 250
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Κύριο : …………………………………………………………………………………………………………….
Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΑΣΔΑ.

Σας προσκαλούμε στην 3η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΑΣΔΑ έτους 2008, που θα γίνει στα γραφεία του ΑΣΔΑ, Εθνικής Αντιστάσεως 65 (Περιστέρι), την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2008 και ώρα 12.00.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι :
1. Τροποποίηση της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ ΑΣΔΑ και Δήμου Κορυδαλλού για την εκτέλεση του έργου «Διαμόρφωση παιδικής χαράς στο Ο.Τ. Γ396 στην περιοχή Κακοσούλι»
2. Τροποποίηση της τροποποιητικής Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ ΑΣΔΑ και Δήμου Αγίας Βαρβάρας για την εκτέλεση του έργου «Αναμορφώσεις – αποκαταστάσεις πάρκου πρώην Λοιμωδών»
3. Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Περιστερίου, ΑΣΔΑ και ΑΝ.ΑΝ.Ε.ΠΕΡ Α.Ε. για τη «Δημιουργία δικτύου εξυπηρέτησης – πρόσβασης όλων των κατοίκων των περιοχών – συνοικιών του Δήμου Περιστερίου με τις Δημόσιες Υπηρεσίες του κέντρου του, ορισμός μελών επιτροπής παρακολούθησης και διάθεση πίστωσης ποσού»
4. Επικύρωση των πρακτικών της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού για την «Προμήθεια Ηλεκτρονικών Υπολογιστών» και κατακύρωση ή μη του αποτελέσματος

Ο Πρόεδρος του ΑΣΔΑ

Λάμπρος Σπ. Μίχος
Δήμαρχος Αγ. Βαρβάρας

 

Αρ. Απόφασης
Έτος
Απόφαση ΕΕ
Αρχείο
027
2008

Τροποποίηση της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ ΑΣΔΑ και Δήμου Κορυδαλλού για την εκτέλεση του έργου «Διαμόρφωση παιδικής χαράς στο Ο.Τ. Γ396 στην περιοχή Κακοσούλι»

028
2008

Τροποποίηση της τροποποιητικής Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ ΑΣΔΑ και Δήμου Αγίας Βαρβάρας για την εκτέλεση του έργου «Αναμορφώσεις – αποκαταστάσεις πάρκου πρώην Λοιμωδών»

029
2008

Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Περιστερίου, ΑΣΔΑ και ΑΝ.ΑΝ.Ε.ΠΕΡ Α.Ε. για τη «Δημιουργία δικτύου εξυπηρέτησης – πρόσβασης όλων των κατοίκων των περιοχών – συνοικιών του Δήμου Περιστερίου με τις Δημόσιες Υπηρεσίες του κέντρου του, ορισμός μελώ

030
2008

Επικύρωση των πρακτικών της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού για την «Προμήθεια Ηλεκτρονικών Υπολογιστών» και κατακύρωση ή μη του αποτελέσματος

© 2024 ΑΣΔΑ. All Rights Reserved.