Νέα

O Α.Σ.Δ.Α. σε Διαρκή Επιφυλακή και Συνεννόηση με τους Δήμους της Δυτικής Αθήνας, για την Αντιμετώπιση των Έκτακτων Καιρικών ΦαινομένωνΗ στενή σχέση συνεργασίας ανάμεσα στον Αναπτυξιακό Σύνδεσμο Δυτικής Αθήνας και στους Δήμους Μέλη του, ενεργοποιήθηκε για μια ακόμη φορά προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών.
Ο Α.Σ.Δ.Α όπως είχε δεσμευτεί στη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας του Δυτικού Τομέα προ ημερών, από την προηγούμενη εβδομάδα προμήθευσε τους Δήμους μέλη του με αλάτι, ώστε να χρησιμοποιηθεί στα δύσκολα καιρικά φαινόμενα που είχαν προβλεφθεί.
Την Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015 λόγω της έντασης των φαινομένων, ο ΑΣΔΑ προμηθεύτηκε και διέθεσε αυθημερόν στους Δήμους νέα ποσότητα αλατιού, ενώ είναι έτοιμος, αν χρειαστεί, να προχωρήσει και σε νέα προμήθεια. Ταυτόχρονα τα μηχανήματά του (εκχιονιστικά) τέθηκαν στη διάθεση των Δήμων, με την Πετρούπολη να τα χρησιμοποιεί ήδη από τις 02:00 τα ξημερώματα λόγω της εντονότατης ισχύος των φαινομένων.
Η όλη δράση συντονίζεται από τους υπεύθυνους Πολιτικής Προστασίας του ΑΣΔΑ, με ευθύνη του Γενικού Γραμματέα του ΑΣΔΑ, κ. Θεόδωρου Αρβανίτη.
Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του ΑΣΔΑ και Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, η επιφυλακή θα συνεχιστεί μέχρι τη λήξη των ακραίων καιρικών φαινομένων σε όλους τους Δήμους της Δυτικής Αθήνας.
© 2024 ΑΣΔΑ. All Rights Reserved.