Νέα

2η Διαδημοτική Εκθεση Εικαστικών Τεχνών Δυτικής ΑθήναςΟ Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Δυτικής Αθήνας σε συνεργασία με τους Δήμους της γεωγραφικής του ενότητας, έχει προγραμματίσει την διοργάνωση της “3ης ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ” για το διάστημα από 9 έως 18 Μαΐου 2003.
Η έκθεση που θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσες του Εκθεσιακού Κέντρου Δήμου Περιστερίου, έχει ως σκοπό την ανάπτυξη και προώθηση των εικαστικών τεχνών στις δυτικές περιοχές της Αθήνας, και εντάσσεται στο πλαίσιο των διαδημοτικών πολιτιστικών συνεργασιών που προωθεί ο ΑΣΔΑ για την αναβάθμιση του Πολιτισμού στη Δυτική Αθήνα.
Στην έκθεση αυτή καλούνται να συμμετάσχουν εικαστικοί καλλιτέχνες, ζωγράφοι, γλύπτες, αγιογράφοι, χαράκτες, φωτογράφοι και κεραμιστές όλων των εικαστικών τάσεων και τεχνοτροπιών, ανεξαρτήτου θεματολογίας και υλικών εκφραστικών μέσων που ζουν στους δήμους της Δυτικής Αθήνας (Αγία Βαρβάρα, Άγιοι Ανάργυροι, Αιγάλεω, Ζεφύρι, Ίλιον, Καματερό, Κορυδαλλός, Περιστέρι, Πετρούπολη, Χαϊδάρι).
Οι καλλιτέχνες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην έκθεση θα πρέπει να αναζητήσουν την αίτηση και το έντυπο με τις προϋποθέσεις συμμετοχής τους, από το γραφείο Πολιτισμού του ΑΣΔΑ , ή από τα πολιτιστικά τμήματα των Δήμων όπου κατοικούν, και να την υποβάλλουν το αργότερο μέχρι την 21η Απριλίου 2003 στο γραφείο Πολιτισμού του ΑΣΔΑ, στους κ.κ. Γερ. Γερολυμάτο και Χρ. Γεωργακόπουλο ( Εθνικής Αντιστάσεως 65, Περιστέρι, τηλ. 210-5745826, ες. 133 και 134). Η αίτηση συμμετοχής θα πρέπει να συνοδεύεται από βιογραφικό σημείωμα, φωτογραφίες ή διαφάνειες των προς έκθεση έργων και στοιχεία όπως, τίτλοι, διαστάσεις και πιθανές τιμές πώλησης.
Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν μόνο οι καλλιτέχνες εκείνοι που θα έχουν υποβάλλει εμπρόθεσμα την αίτηση συμμετοχής τους συνοδευόμενη από τα αναγραφόμενα στοιχεία.
Όσον αφορά στο 2ο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Δ. Αθήνας, που ανακοινώθηκε πρόσφατα, αυτός θα ολοκληρωθεί στα πλαίσια της Έκθεσης Εικαστικών Τεχνών στο Εκθεσιακό κέντρο του Δήμου Περιστερίου.
Ειδικότερα στις 14 Μαΐου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 8.30 μ.μ., θα διοργανωθεί ειδική βραδιά κατά την οποία θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού και θα απονεμηθούν τα βραβεία και οι έπαινοι στους διακριθέντες.
© 2024 ΑΣΔΑ. All Rights Reserved.