Νέα

2η Αθλητική Συνάντηση Δημοτών Δυτικής ΑθήναςΓενική Γραμματεία Αθλητισμού (ΓΓΑ), ο Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ), οι δήμοι της Δυτικής Αθήνας: Αγίας Βαρβάρας, Αγίων Αναργύρων, Αιγάλεω, Ζεφυρίου, Ιλίου, Καματερού, Περιστερίου, Πετρούπολης, Χαϊδαρίου, καθώς και οι δήμοι Ελευσίνος, Μεγάρων και Νέας Περάμου διοργανώνουν την Κυριακή 2 Ιουνίου στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης (Πρώην Πύργος Βασιλίσσης, Δήμος Αγίων Αναργύρων) τη “2η Αθλητική Συνάντηση Δημοτών Δυτικής Αθήνας”, η οποία φέτος είναι αφιερωμένη στον ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ.
Tο μαζικό αυτό διαδημοτικό αθλητικό γεγονός, στο πλαίσιο του οποίου θα παρουσιαστούν σειρά αθλημάτων συμμετοχής αλλά και επίδειξης, θα ξεκινήσει στις 5:00 μ.μ.
Ειδικότερα θα παρουσιαστούν αθλήματα συμμετοχής όπως μπάσκετ, ποδόσφαιρο, βόλεϊ, τένις, μπάντμιτον, μπειζμπολ, αγώνας δρόμου κ.α., καθώς και αθλήματα επίδειξης όπως ρυθμική και ενόργανη γυμναστική, μαζορέτες, γυμναστική τρίτης ηλικίας, αεροβική, ξιφασκία κ.α..
Στην εκδήλωση που έχει σαν βασικό σκοπό να προάγει την ιδέα του Εθελοντισμού σε όλα τα επίπεδα και να συμβάλει στην ανάπτυξη σχέσεων αλληλεγγύης ανάμεσα στους πολίτες της Δυτικής Αθήνας, έχουν κληθεί να παραστούν εκπρόσωποι της Τ.Α. της Δυτικής Αθήνας καθώς και παράγοντες της πολιτικής και του αθλητισμού.
Ο Πρόεδρος του ΑΣΔΑ κ. Παναγιώτης Μπιτούνης δήλωσε σχετικά: “Θέλω να προσκαλέσω όλους τους δημότες της Δυτικής Αθήνας σε αυτήν τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού που αποτελεί πια θεσμό για την περιοχή μας. Μια περιοχή που και στον τομέα του αθλητισμού έχει αποδείξει πως αποτελεί φυτώριο μεγάλων ταλέντων που ακτινοβολούν όχι μόνο σε εθνικό αλλά και σε διεθνές επίπεδο. Η 2η Αθλητική Συνάντηση Δημοτών Δυτικής Αθήνας αποτελεί τη συνέχεια της περσινής επιτυχημένης εκδήλωσης, στην οποία είχαν συνολικά συμμετάσχει 3.000 άτομα όλων των ηλικιών. Εύχομαι φέτος να ξεπεράσουμε κατά πολύ αυτόν τον αριθμό και να γιορτάσουμε ακόμη πιο μαζικά αυτό το πανηγύρι του αθλητισμού που συμβαίνει κάθε χρόνο στην περιοχή μας”.
© 2024 ΑΣΔΑ. All Rights Reserved.