Νέα

1η Διαδημοτική Έκθεση Παιδικής Τέχνης Δυτικής ΑθήναςΟ Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ) διοργανώνει την ” 1η Διαδημοτική Έκθεση Παιδικής Τέχνης Δυτικής Αθήνας ” σε συνεργασία με το δήμο Αγίας Βαρβάρας και τη συμμετοχή των δήμων της Δυτικής Αθήνας. Η Έκθεση που θα διαρκέσει από τις 13 έως τις 16 Ιουνίου και θα πραγματοποιηθεί στο Άλσος Ειρήνης στην Αγία Βαρβάρα (Λεωφόοος Μεγάλου Αλεξάνδρου), είναι ενταγμένη στο πλαίσιο των διαδημοτικών πολιτιστικών συνεργασιών που έχει προτείνει το Γραφείο Πολιτισμού και προωθούν ο ΑΣΔΑ και οι Δήμοι της Δυτικής Αθήνας.
Στην Έκθεση αυτή, που είναι η μεγαλύτερη του είδους που έχει διοργανωθεί ποτέ στην περιοχή της Δυτικής Αθήνας, συμμετέχουν παιδικά καλλιτεχνικά τμήματα και εικαστικά εργαστήρια των Δήμων Αγίας Βαρβάρας, Αγίων Αναργύρων, Ζεφυρίου, Ιλίου, Καματερού, Περιστερίου, Πετρούπολης και Χαϊδαρίου και περιλαμβάνει έργα ζωγραφικής, κεραμικής, χειροτεχνίας, κατασκευές, κούκλες κ.α.
Εγκαίνια της Έκθεσης : Τετάρτη 13 Ιουνίου – ώρα 8.00 μ.μ.
Ώρες λειτουργίας : Καθημερινά από 6.00 μ.μ – 10.30 μ.μ
Το βράδυ των εγκαινίων θα υπάρχουν ψυχαγωγικά καλλιτεχνικά δρώμενα και εκπλήξεις για τους μικρούς επισκέπτες της έκθεσης.
© 2024 ΑΣΔΑ. All Rights Reserved.