Νέα για το Περιβάλλον

Τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Σύριζα Επισκέφθηκε Αντιπροσωπεία του ΑΣΔΑ



Θετικός απέναντι στα αιτήματα των εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Δυτικής Αθήνας ο κ. Αλαβάνος
Αντιπροσωπεία της Δυτικής Αθήνας, αποτελούμενη από τους:
  • Πρόεδρο του ΑΣΔΑ και Δήμαρχο Αγ. Βαρβάρας, κ. Λάμπρο Μίχο
  • Δήμαρχο Αγ. Αναργύρων, κ. Νικόλαο Σαράντη
  • Δήμαρχο Ζεφυρίου, κ. Φωτεινή Γιαννοπούλου
  • Δήμαρχο Ιλίου, κ . Νικόλαο Ζενέτο
  • Δήμαρχο Καματερού, κ. Νικήτα Καμαρινόπουλο και
  • Δήμαρχο Χαϊδαρίου, κ. Δημήτριο Μαραβέλια,
  • επισκέφθηκαν εχθές, Πέμπτη 12 Ιουνίου 2008, στα γραφεία της Βουλής, τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέκο Αλαβάνο, στο πλαίσιο συναντήσεων που έχουν ζητηθεί σπ’ όλους τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων.
    Στη συνάντηση συμμετείχαν, από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, οι Βουλευτές κ. Φώτης Κουβέλης και κ. Θανάσης Λεβέντης, από τον ΑΣΔΑ, ο Γενικός Γραμματέας κ. Παναγιώτης Μπιτούνης και ο Διευθυντής της ΔΙ.Π.Α.Π κ. Μόσχος Διαμαντόπουλος, καθώς και ο κ. Μιχ. Κυριακίδης, Γεν. Γραμματέας Δήμου Αγίας Βαρβάρας.
    Ο Πρόεδρος του ΑΣΔΑ και Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας κ. Λάμπρος Σπ. Μίχος, παρουσίασε την εικόνα της Δυτικής Αθήνας, τονίζοντας το γεγονός ότι, τα τελευταία χρόνια η ψαλίδα ανάμεσα στο Δυτικό και το υπόλοιπο λεκανοπέδιο, όλο και μεγαλώνει. Ειδικότερα, επεσήμανε ότι υπάρχει η τάση, στο όνομα της Περιφερειακής Ανάπτυξης, να ξεχνάμε ότι υπάρχουν και οι Περιφερειακές περιοχές του Λεκανοπεδίου, που είναι έντονα υποβαθμισμένες. Επίσης, παρουσίασε την ολοκληρωμένη πρόταση που έχει καταρτίσει ο ΑΣΔΑ, σε συνεργασία με τους 10 Δήμους μέλη του, η οποία προβλέπει, μέσα απ’ την ανισοκατανομή των πόρων, την ισόρροπη ανάπτυξη της περιοχής.
    Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε την πλήρη συμπαράστασή του στους στόχους του ΑΣΔΑ και υποσχέθηκε την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στα αιτήματα αυτά. Τέλος, ο κ. Κουβέλης τόνισε ότι, για την οριστική επίλυση των προβλημάτων των ορεινών όγκων Αιγάλεω-Ποικίλο, επιβάλλεται ο χαρακτηρισμός τους, σε εθνικό δρυμό.
    © 2024 ΑΣΔΑ. All Rights Reserved.