Νέα

Συνάντηση του Προέδρου του ΑΣΔΑ, Ανδρέα Μποζίκα με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μανώλη Όθωνα



Με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μανώλη Όθωνα συναντήθηκε ο Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας, κ. Ανδρέας Μποζίκας.
Η συνάντηση είχε θέμα το συντονισμό μεταξύ ΑΣΔΑ, Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και Ελληνικής Αστυνομίας για την πυροπροστασία του Ποικίλου Όρους – Όρους Αιγάλεω, κατά τη θερινή περίοδο.
Στη συζήτηση συμφωνήθηκαν μια σειρά από μέτρα και κοινές ενέργειες για την αποτροπή των πυρκαγιών και την αντιμετώπιση των εμπρησμών. Άλλωστε και από τις δυο πλευρές επισημάνθηκε η επιτυχημένη συνεργασία του Υπουργείου με τον ΑΣΔΑ τα προηγούμενα χρόνια που είχε σαν αποτέλεσμα την έγκαιρη κατάσβεση των εστιών φωτιάς στο Ποικίλο Όρος – Όρος Αιγάλεω και επίσης τη σύλληψη εμπρηστών.
Αποφασίστηκε, επιπρόσθετα σε όλα τα άλλα μέτρα που ίσχυαν και πέρυσι, η αξιοποίηση της ομάδας ΔΙΑΣ για περιπολίες στο Ποικίλο Όρος – Όρος Αιγάλεω.
Στη συνάντηση συμμετείχαν και οι κ.κ. Ψωμάς Απόστολος – Δ/ντής Πολ. Γραφείου Υφυπουργού, Λαγουδάκης Νικόλαος – συνεργάτης του Υφυπουργού σε θέματα Πυροσβεστικής, Αντιστράτηγος Στεφανίδης Στυλιανός – Αρχηγός Πυροσβεστικής, Πύραρχος Κοροντζής Κων/νος – Διοικητής 12ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών.
© 2024 ΑΣΔΑ. All Rights Reserved.