Νέα

Οχι απο το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στα Σχέδια Τσιμεντοποίησης των Στρατοπέδων Χαιδαρίου



ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Α.Σ.Δ.Α. Π. ΜΠΙΤΟΥΝΗ ΜΕ ΤΗΝ Μ. ΔΑΜΑΝΑΚΗ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας κ. Παναγιώτη Μπιτούνη είχε χθες το μεσημέρι, στα γραφεία του Α.Σ.Δ.Α. στο Περιστέρι, η Βουλευτής Επικρατείας και Συντονίστρια της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Μαρία Δαμανάκη.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία της κ. Δαμανάκη, συζητήθηκαν ζητήματα που σχετίζονται με τα προβλήματα που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αθήνας, τις θέσεις, προτάσεις και διεκδικήσεις του Α.Σ.Δ.Α. και ιδιαίτερα το θέμα που έχει ανακύψει πρόσφατα, μετά τις αιφνιδιαστικές εξαγγελίες της κυβέρνησης για την οικοπεδοποίηση και τσιμεντοποίηση των Στρατοπέδων Χαϊδαρίου.
Ο Πρόεδρος του Α.Σ.Δ.Α. ενημέρωσε την κ. Δαμανάκη για τις ομόφωνες αποφάσεις που έλαβε το Δ.Σ. του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας με βάση τις οποίες, αν η Κυβέρνηση δεν υποχωρήσει και δεν παραχωρήσει το χώρο των Στρατοπέδων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ώστε να μετατραπεί σε χώρο πρασίνου, άθλησης και αναψυχής, αναμένονται δυναμικές κινητοποιήσεις του Α.Σ.Δ.Α., των Δήμων, των Φορέων και των πολιτών της Δυτικής Αθήνας.
Ο Πρόεδρος του Α.Σ.Δ.Α. ευχαρίστησε την κ. Δαμανάκη για το ενδιαφέρον της και πρόσθεσε ότι η σημερινή συνάντηση είναι ενταγμένη στο πλαίσιο της πρόσφατης απόφασης του Δ.Σ. του Α.Σ.Δ.Α. για συναντήσεις και ενημέρωση όλων των πολιτικών δυνάμεων, των πολιτικών αρχηγών αλλά και του συνόλου των Βουλευτών της Β΄ Αθήνας για το μείζον ζήτημα της αξιοποίησης των Στρατοπέδων του Χαϊδαρίου.
Από την πλευρά της η Συντονίστρια της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων και Βουλευτής Επικρατείας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Μαρία Δαμανάκη, τόνισε στον κ. Π. Μπιτούνη ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και ο Πρόεδρός του κ. Γ. Παπανδρέου, συμπαρατάσσονται στο πλευρό του Α.Σ.Δ.Α., των Δήμων και των κατοίκων για να μην τσιμεντοποιηθούν τα Στρατόπεδα και να αξιοποιηθεί ο χώρος προς όφελος της ποιότητας ζωής των κατοίκων, σύμφωνα με τις προτάσεις του Α.Σ.Δ.Α. και των Δήμων της περιοχής.
© 2024 ΑΣΔΑ. All Rights Reserved.