Νέα

Ολοκληρώθηκαν οι Διαδικασίες για την Εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου και Μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΑΣΔΑ



Υπό την Προεδρία του κ. Ανδρέα Παχατουρίδη, μέλους του Δ.Σ. του ΑΣΔΑ και Δημάρχου Περιστερίου, που αποτελεί την έδρα του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας, συνεδρίασε την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014 το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου για την εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου και Μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής.
Το Δ.Σ., στο οποίο εκπροσωπούνται από Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους όλοι οι Δήμοι – Μέλη του ΑΣΔΑ, εξέλεξε νέο Πρόεδρο του ΑΣΔΑ, το Δήμαρχο Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη. Στην ίδια συνεδρίαση εξέλεξε Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου το Δήμαρχο Ιλίου κ. Νίκο Ζενέτο, καθώς επίσης και τους κ.κ. Θωμά Κοτσαμπά, πρώην Δήμαρχο Πετρούπολης και Αλέξη Σταυρούλια, Δημοτικό Σύμβουλο Περιστερίου, τακτικό και αναπληρωματικό κατά αντιστοιχία μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου.
Μετά την εκλογή του ο νέος Πρόεδρος του ΑΣΔΑ κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, αφού ευχαρίστησε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τόνισε ότι «τα προβλήματα της Δυτικής Αθήνας που ζητούν λύσεις, ενώνουν όλους τους αυτοδιοικητικούς. Οι πολίτες απαιτούν από εμάς σοβαρότητα, υπευθυνότητα και σκληρή δουλειά».

© 2024 ΑΣΔΑ. All Rights Reserved.