Νέα για το Περιβάλλον

Νέος Πρόεδρος του Α.Σ.Δ.Α. ο Δήμαρχος Αγ. Βαρβάρας κ. Λ. Μίχος



Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου

Υπό την προεδρία του Δημάρχου Περιστερίου κ. Α. Παχατουρίδη, Δημάρχου του μεγαλύτερου πληθυσμιακά Δήμου που αποτελεί την έδρα του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας και σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις, συνεδρίασε την Τετάρτη 30/5 το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ.Δ.Α. και εξέλεξε μέσα σε κλίμα ενότητας και ομοφωνίας τον νέο Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο και την Εκτελεστική Επιτροπή του Συνδέσμου.
Το εκλεκτορικό σώμα που αποτελείται από εκλεγμένους Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους των δέκα Δήμων-μελών του Συνδέσμου, ανέδειξε νέο Πρόεδρο του Α.Σ.Δ.Α. τον επί σειρά ετών Δήμαρχο Αγ. Βαρβάρας, μέλος του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Κ.Ε. και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Τ.Ε.Δ.Κ.Ν.Α. κ. Λάμπρο Μίχο.
Στη θέση του Αντιπρόεδρου του Α.Σ.Δ.Α. εξελέγη ο Δημοτικός Σύμβουλος Περιστερίου κ. Θ. Αρβανίτης.
Στην Εκτελεστική Επιτροπή του Α.Σ.Δ.Α. εξελέγησαν οι Δήμαρχοι Καματερού κ. Ν. Καμαρινόπουλος, Αγ. Αναργύρων Ν. Σαράντης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ιλίου Φ. Μαρκόπουλος, Κορυδαλλού Ι. Μελάς και Πετρούπολης Κ. Χριστόπουλος.
Αμέσως μετά την εκλογή του, ο νέος Πρόεδρος του Α.Σ.Δ.Α. κ. Λ. Μίχος, απευθυνόμενος προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, αφού ευχαρίστησε όλες και όλους για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του, τόνισε με έμφαση το κλίμα ενότητας και ομοφωνίας μέσα στο οποίο διεξήχθησαν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή των νέων οργάνων του Α.Σ.Δ.Α. Ο κ. Μίχος πρόσθεσε ότι βασικές προτεραιότητες της νέας Διοίκησης του Α.Σ.Δ.Α. είναι η ολόπλευρη αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού, η βελτίωση των υποδομών και η περιβαλλοντική αναβάθμιση της Δυτικής Αθήνας.
«Στα χρόνια που πέρασαν πετύχαμε πολλά. Μπορούμε ακόμη περισσότερα. Σήμερα δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια. Εφόσον όλοι ενώσουμε τις δυνάμεις μας και δουλέψουμε συντονισμένα και μεθοδικά, να είστε βέβαιοι ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε ώστε στο τέλος της θητείας αυτής της Διοίκησης η εικόνα της Δυτικής Αθήνας να είναι καλύτερη απ’ τη σημερινή», συμπλήρωσε ο Πρόεδρος του Α.Σ.Δ.Α. κ. Λ. Μίχος.
Στο δικό του σύντομο χαιρετισμό το μέλος του Δ.Σ. του Α.Σ.Δ.Α., Δήμαρχος Αιγάλεω και Πρόεδρος της Τ.Ε.Δ.Κ.Ν.Α. κ. Δ. Καλογερόπουλος δήλωσε ότι η βοήθεια και η στήριξη της Τ.ΕΔ.Κ.Ν.Α. προς τη νέα Διοίκηση του Α.Σ.Δ.Α. πρέπει να θεωρείται δεδομένη, επισήμανε τη μεγάλη ευκαιρία αξιοποίησης των πόρων του Δ΄ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης και στάθηκε ιδιαίτερα στη σημασία της διατήρησης και ενίσχυσης του κλίματος ενότητας ως καθοριστικού παράγοντα για την αναπτυξιακή ώθηση της περιοχής. «Ξεκινάμε σήμερα όλοι μαζί από μια καλύτερη κοινή αφετηρία ώστε να διασφαλίσουμε τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη και την ευημερία της Δυτικής Αθήνας», τόνισε ο κ. Καλογερόπουλος
© 2024 ΑΣΔΑ. All Rights Reserved.