Νέα

Μεγάλη Πορεία- Λαμπαδηδρομία για την Ειρήνη στη Μέση Ανατολή



Με πρωτοβουλία του Aναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας ΑΣΔΑ (Δήμοι: Αγίας Βαρβάρας, Αιγάλεω, Αγίων Αναργύρων, Ζεφυρίου, Ιλίου, Καματερού, Περιστερίου, Πετρούπολης, Χαϊδαρίου) προγραμματίζονται μεγάλης κλίμακας εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για τα δραματικά γεγονότα που εκτυλίσσονται στην Παλαιστίνη σε βάρος του αθώου πληθυσμού.
Οι εκδηλώσεις συμπαράστασης στον Παλαιστινιακό λαό που θα γίνουν σε όλη τη δυτική Αθήνα θα ξεκινήσουν τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής, 12 Απριλίου. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί μεγάλη πορεία – Λαμπαδηδρομία, η οποία θα ξεκινήσει στις 7:00 μ.μ. από την Πλατεία Δημαρχείου στο Περιστέρι και θα καταλήξει στην πλατεία που βρίσκεται μπροστά από το Δημαρχείο του δήμου Ιλίου, πόλη η οποία σημειωτέον, είναι αδελφοποιημένη με την Ιεριχώ. Θα ακολουθήσουν ομιλίες και συζήτηση με εκπροσώπους παλαιστινιακών οργανώσεων, καθώς και συναυλία από πολλούς καλλιτέχνες.
Ο ΑΣΔΑ και οι δήμοι της Δυτικής Αθήνας καλούν σε μαζική προσέλευση όλους τους φορείς, κόμματα και απλούς πολίτες της Δυτικής Αθήνας προκειμένου να ενώσουν τις φωνές τους για τον άμεσο τερματισμό της Ισραηλινή επέμβασης.
© 2024 ΑΣΔΑ. All Rights Reserved.