Νέα για το Περιβάλλον

Μήνυμα του Προέδρου του Α.Σ.Δ.Α. Κ. Π. Μπιτούνη για την 1η Επέτειο από την Έκδοση της Εφημερίδας 15 Μέρες Στην Δυτική Αθήνα



Ο Πρόεδρος του Α.Σ.Δ.Α. κ. Π. Μπιτούνης, με την ευκαιρία συμπλήρωσης ενός χρόνου από την έκδοση της εφημερίδας «15 μέρες στη Δυτική Αθήνα», έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η έκδοση της εφημερίδας «15 μέρες στη Δυτική Αθήνα» αποτέλεσε σημαντικό γεγονός στο χώρο του τοπικού και διαδημοτικού τύπου της Δυτικής Αθήνας. Η εφημερίδα τούτη έδωσε … εξετάσεις και πέτυχε!
Υπήρξε βήμα προβολής και ανάδειξης των προβλημάτων της περιοχής μας (Στρατόπεδα, Ποικίλο, Ελαιώνας, «Αττικόν» κτλ.). Κυρίως όμως ήταν έπαλξη διαλόγου και προβληματισμού για τους αυτοδιοικητικούς θεσμούς, για το παρόν και το μέλλον της αποκέντρωσης και των συμμετοχικών θεσμών. Σε μια στιγμή που η αντιπαράθεση ιδεών θεωρείται από αρκετούς «αναχρονιστική» ή «ξεπερασμένη», οι «15 μέρες» ξανάφεραν στο προσκήνιο τις εφημερίδες γνώμης, επισημαίνοντας την ανεκτίμητη αξία τους.
Ως Πρόεδρος του Α.Σ.Δ.Α. αλλά και ως πολίτης θέλω να συγχαρώ τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας και να τους ευχηθώ να γιορτάσουν πολλές ακόμη επετείους».
© 2024 ΑΣΔΑ. All Rights Reserved.