Νέα

Η Δυτική Αθήνα στο Πλευρό του Παλαιστινιακού Λαού



Φορητούς Η/Υ για τα Νοσοκομεία της Γάζας απέστειλε ο Α.Σ.Δ.Α.

Σε μια συμβολική πρωτοβουλία έμπρακτης αλληλεγγύης στον αγώνα του δοκιμαζόμενου Παλαιστινιακού λαού που μάχεται για την εθνική ανεξαρτησία και την αυτοδιάθεσή του προχώρησε πρόσφατα ο Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Δυτικής Αθήνας: δώρισε 5 φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές (laptops) για την μηχανογραφική στήριξη Νοσηλευτικών Μονάδων που βρίσκονται στην περιοχή της Λωρίδας της Γάζας.
Με τη δωρεά του αυτή ο Α.Σ.Δ.Α. ανταποκρίθηκε άμεσα σε αίτημα που διατυπώθηκε πρόσφατα, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε ο Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας και Δήμαρχος Αγ. Βαρβάρας κ. Λ. Μίχος με αντιπροσωπεία της Ένωσης Παλαιστινίων Εργαζομένων στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, ο Α.Σ.Δ.Α. προσέφερε πέντε φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές (laptops) για την κάλυψη των αναγκών των Επιτροπών Ιατρικής Φροντίδας της Γάζας, οι κλινικές και ο εξοπλισμός των οποίων καταστράφηκαν σχεδόν εξ’ ολοκλήρου μετά τους εγκληματικούς και απάνθρωπους βομβαρδισμούς των Ισραηλινών ιμπεριαλιστικών δυνάμεων.
Οι φορητοί Η/Υ που απέστειλε ο Α.Σ.Δ.Α. αναμένεται να συμβάλλουν στην αποκατάσταση του κατεστραμμένου υγειονομικού συστήματος της περιοχής, βοηθώντας στην ηλεκτρονική καταγραφή δεδομένων που σχετίζονται κυρίως με το ιατρικό ιστορικό ασθενών, στην διακίνηση με ασφάλεια αυτών των δεδομένων αλλά και στην ασφαλή πρόσβαση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού σε αυτά, όπως επίσης και στη δικτύωση και διασύνδεση των διαφόρων Νοσηλευτικών Μονάδων της περιοχής.
Σε ευχαριστήρια επιστολή που απέστειλε προς τον Α.Σ.Δ.Α. ο Πρόεδρος της Ένωσης Παλαιστινίων Εργαζομένων στη Ελλάδα κ. Μ. Εκτάμι, χαρακτηρίζει την πρωτοβουλία του Α.Σ.Δ.Α. “μεγάλη συνεισφορά και δείγμα αμέριστης αλληλεγγύης του στο δίκαιο αγώνα του Παλαιστινιακού λαού“.
© 2024 ΑΣΔΑ. All Rights Reserved.