Νέα

Εκθεση Ζωγραφικής στο Δήμο Ζεφυρίου



O Aναπτυξιακός Σύνδεσμος Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ) και το Πνευματικό Κέντρο του δήμου Ζεφυρίου διοργανώνουν από κοινού έκθεση ζωγραφικής με τη συμμετοχή δώδεκα καλλιτεχνών από τη Δυτική Αθήνα.
Η έκθεση, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του δήμου Ζεφυρίου ( Μπουμπουλίνας και 17ης Νοέμβρη) και θα διαρκέσει από τις 12 έως τις 21 Ιανουαρίου, εντάσσεται στο πλαίσιο των διαδημοτικών πολιτιστικών συνεργασιών που προωθεί ο ΑΣΔΑ σε συνεργασία με τους δήμους της Δυτικής Αθήνας οι οποίες έχουν σαν στόχο την αναβάθμιση των πολιστιστικών γεγονότων της περιοχής.
Στην έκθεση συμμετέχουν οι εξής καλλιτέχνες: Αντώνης Αλεβιζόπουλος, Γεράσιμος Γερολυμάτος, Χρίστος Γκριτζάπης, Ανδριάνα Καραμπάτσου Γιώργος Καρβούνης, Αικατερίνη Κάρτα, Χάρης Λαλές, Παναγιώτα Μπουτσικάκη, Ζωή Παπαδημητροπούλου, Ευγενία Πεζά- Ψαρώνη, Νίκος Σιαλακάς, Αλέξανδρος Τζίντζος.
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 12 Ιανουαρίου και ώρα 6:30 μ.μ. ενώ σημειώνεται ότι στους επισκέπτες της έκθεσης θα δοθεί ημερολόγιο του 2001 με έργα των καλλιτεχνών.
© 2024 ΑΣΔΑ. All Rights Reserved.