Νέα

Δωρεάν ΙΝΤΕΡΝΕΤ στα Σχολεία Δυτικής Αθήνας απο τον Α.Σ.Δ.Α.



Δωρεάν σύνδεση με το ΙΝΤΕΡΝΕΤ προσφέρει στα σχολεία της Δυτικής Αθήνας ο ΑΣΔΑ. Η προσφορά συνίσταται αφενός στη δωρεάν σύνδεση με τον κόμβο ΙΝΤΕΡΝΕΤ του Συνδέσμου και αφετέρου στη δωρεάν φιλοξενία σελίδων WEB. Σημειώνεται ότι η σύνδεση αυτή θα ισχύσει για όσο χρόνο το επιθυμούν τα ίδια τα σχολεία.
Με τον τρόπο αυτό οι σχολικές μονάδες της Δυτικής Αθήνας μπορούν μέσα από τη συνεργασία με έναν Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπως ο ΑΣΔΑ, να στηριχθούν υπεύθυνα στην προσπάθεια τους για την παροχή αναβαθμισμένης και σύγχρονης δημόσιας εκπαίδευσης.
Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Παναγιώτης Μπιτούνης σχολιάζοντας το θέμα, τόνισε τα εξής: "Ο ΑΣΔΑ είναι ένας δημόσιος οργανισμός που διαδραματίζει πλέον σημαντικό ρόλο στην Ανάπτυξη της Δυτικής Αθήνας. Η ευρωπαική και παγκόσμια εμπειρία για τον σημαντικότατο ρόλο των νέων τεχνολογιών στην επικοινωνία και στην μόρφωση οδήγησαν τον Σύνδεσμο στην δημιουργία της αναγκαίας υποδομής για την παροχή υπηρεσιών ΙΝΤΕΡΝΕΤ."
Σημειώνεται ότι ο ΑΣΔΑ, πέραν των σχολικών μονάδων παρέχει υπηρεσίες σε όλους τους οργανισμούς, συλλόγους, κοινωνικούς εταίρους, επιχειρήσεις, ή επαγγελματίες οι οποίοι έχουν νομική υπόσταση και έδρα στους δήμους μέλη του Συνδέσμου (Αγία Βαρβάρα, Αγιοι Ανάργυροι, Αιγάλεω, Ζεφύρι, Ιλιον, Καματερό, Περιστέρι, Πετρούπολη και Χαιδάρι).
© 2024 ΑΣΔΑ. All Rights Reserved.