Νέα

Διαφύλαξη του όρους Αιγάλεω-Ποικίλου



Εκστρατεία διαφύλαξης του όρους Αιγάλεω-Ποικίλου ξεκινά ο ΑΣΔΑ που αναζητά εθελοντές για τη φύλαξη του βουνού από πυρκαγιές κατά τη θερινή περίοδο. Η προσπάθεια αυτή αφορά όλα τα άτομα, ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας, που επιθυμούν να διαθέσουν λίγο από τον ελεύθερο χρόνο τους για τη προστασία αυτού του τόσο σημαντικού για την περιοχή μας ορεινού όγκου.
Ο Πρόεδρος του ΑΣΔΑ κ. Παναγιώτης Μπιτούνης σχετικά με το θέμα δήλωσε: "Μέχρι σήμερα ο Αναπτυξιακός Σύνδεσμος έχει αναδασώσει 5.000 στρέμματα του βουνού εγκαταστώντας παράλληλα σύστημα άρδρευσης. Δεκαμελές συνεργείο του Συνδέσμου που διαθέτει και το απαραίτητο επιστημονικό προσωπικό σε καθημερινή βάση εντοπίζει άμεσα τα προβλήματα των αναδασωμένων εκτάσεων και επεμβαίνει άμεσα.
Πρόκειται για μια μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για να διασώσουμε και να αναδείξουμε το Ορος Αιγάλεω-Ποικίλο. Ομως η προστασία του βουνού είναι ευθύνη όλων μας και γι’ αυτό καλούμε όλους τους πολίτες να προσφέρουν την πολίτιμη βοήθεια τους στο έργο μας."
Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 5745826 και 5762434 από τις 9:00 π.μ. έως τις 15:00 μ.μ. ,(κα Φρύνη Γεωργοπούλου).
© 2024 ΑΣΔΑ. All Rights Reserved.