Νέα για το Περιβάλλον

Δήλωση Προέδρου Α.Σ.Δ.Α. κ. Λάμπρου Μίχου



Για την κα Φώφη Γεννηματά

Σχετικά με το θόρυβο που δημιουργήθηκε γύρω από τον Α.Σ.Δ.Α. και το πρόσωπο της κας Φ. Γεννηματά, ο Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας και Δήμαρχος Αγ. Βαρβάρας κ. Λάμπρος Μίχος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η κα Φ. Γεννηματά δεν είχε ούτε έχει καμιά εργασιακή σχέση με τον Α.Σ.Δ.Α., ή το Δήμο Αγ. Βαρβάρας. Όσα γράφτηκαν ή ειπώθηκαν περί πρόσληψής της ως συμβούλου ή συνεργάτη τα διαψεύδω κατηγορηματικά.
Δυστυχώς το ψέμα αυτό παρουσιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να βλάψει την κα Γεννηματά. Όλοι όμως γνωρίζουν ότι διορισμός συμβούλου ή συνεργάτη γίνεται με δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Θα πρέπει πρώτα να υπάρχει κενή θέση στον Οργανισμό του Φορέα, πράγμα που δεν υπάρχει στην περίπτωση του Α.Σ.Δ.Α., να ακολουθήσει δημόσια ανακοίνωση σε ημερήσια εφημερίδα, να υποβληθεί σχετική αίτηση και μετά να ακολουθήσει δημοσίευση της απόφασης πρόσληψης σε Φ.Ε.Κ.
Τίποτα από όλα αυτά όμως δεν ισχύει διότι καμία τέτοια πρόσληψη δεν έγινε ούτε στον Α.Σ.Δ.Α., ούτε στον Δήμο Αγ. Βαρβάρας.
Σε πείσμα όλης αυτής της αδικαιολόγητης πολεμικής, η κα Γεννηματά θα παραμείνει καλή φίλη όπως ήταν πάντα και με την συγκατάθεση των Δημάρχων της περιοχής, θα είναι χρήσιμη βοηθός, συνεργάτης και σύμμαχος μας στον κοινό αγώνα που δίνουμε για την αναστροφή της υποβάθμισης και την ανάπτυξη της Δυτικής Αθήνας».
© 2024 ΑΣΔΑ. All Rights Reserved.