Νέα

Ένα Ακόμα Έργο του Α.Σ.Δ.Α. στο Δήμο Περιστερίου



Εγκαίνια της πλατείας Ραβινέ στο Περιστέρι, έργο που χρηματοδοτήθηκε από τον Α.Σ.Δ.Α. από ιδίους πόρους, έγιναν τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2009.
Ο Πρόεδρος του Α.Σ.Δ.Α. και Δήμαρχος Αγ. Βαρβάρας, Λάμπρος Σπ. Μίχος δήλωσε ότι «ένα ακόμα έργο παραδίδεται στους πολίτες και ιδιαίτερα στη νεολαία της Δυτικής Αθήνας, το οποίο είναι ενταγμένο σε ένα συνολικό προγραμματισμό του Α.Σ.Δ.Α. για νέους όμορφα διαμορφωμένους χώρους, που θα αποτελούν – μαζί με την «πράσινη διαδρομή» που γίνεται στη Δυτική Αθήνα και αρχίζει από το Ζεφύρι και φτάνει μέχρι τον Κορυδαλλό – οάσεις πρασίνου για τη Δυτική Αθήνα».
Ο Δήμαρχος Περιστερίου, κ. Ανδρέας Παχατουρίδης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Α.Σ.Δ.Α. και παρέδωσε τη νέα πλατεία στους πολίτες του Περιστερίου.
Ο Αντιπρόεδρος του Α.Σ.Δ.Α. και Αντιδήμαρχος Περιστερίου, κ. Θόδωρος Αρβανίτης δήλωσε ότι «το νέο αυτό έργο, μαζί με το άγαλμα του «Κούρου Ισορροπιστή» που προσέφεραν οι Περιστεριώτες της Νέας Υόρκης, δημιουργεί μια ομορφιά στην περιοχή και παραδίδεται στους δημότες για να χαίρονται μαζί με τα παιδιά τους»

.

© 2024 ΑΣΔΑ. All Rights Reserved.