Νέα

Ψήφισμα για τα Προβλήματα που Δημιουργούνται στο ΓΝΔΑ “Αγία Βαρβάρα”Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αιγάλεω την Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012 από τον ΑΣΔΑ με τη συμμετοχή των Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, Εκπροσώπων Κομμάτων, Φορέων και κατοίκων της περιοχής, συζητήθηκαν τα προβλήματα που δημιουργούνται στο Γ.Ν.Δ.Α. “Αγία Βαρβάρα”.

 

Αποφασίστηκε να εκφραστεί η άποψη όλων με το παρακάτω ψήφισμα:
Ο Αναπτυξιακός Σύνδεσμος (ΑΣΔΑ) μαζί με τους Δήμους της Δυτικής Αθήνας απαιτούν τη συνολική αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής “Αγία Βαρβάρα” γιατί αυτό εξυπηρετεί τις ανάγκες των πολιτών της Δυτικής Αθήνας, που έχουν δικαίωμα σε σύγχρονες και ανθρώπινες υπηρεσίες υγείας.
Προτεραιότητα για τους κατοίκους της Δυτικής Αθήνας έχει η ποιοτική αναβάθμιση του Νοσοκομείου με την πλήρη λειτουργία των εφημεριών του και την ενίσχυση του νοσοκομείου με το απαραίτητο ιατρικό και άλλο προσωπικό.
Είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι σε όσους σχεδιάζουν διαφορετικά για το Νοσοκομείο “Αγία Βαρβάρα” και όλοι μαζί, ΑΣΔΑ – Δήμοι Δυτικής Αθήνας – κάτοικοι και προσωπικό του νοσοκομείου δεν θα επιτρέψουμε να γίνει πράξη η όποια απόφαση υποβάθμισης θα σχεδιαστεί.

© 2024 ΑΣΔΑ. All Rights Reserved.