Νέα

Συνεχίζεται με Επιτυχία η Δωρεάν Διανομή Ροδακινων στη Δυτική ΑθήναΜε επιτυχία συνεχίζεται η προγραμματισμένη διανομή ροδάκινων στη Δυτική Αθήνα. Την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου διανεμήθηκαν περίπου 20 τόνοι ροδάκινα σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες του Δήμου Αιγάλεω και τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου άρχισε η διανομή 20 τόνων στο Δήμο Ιλίου.

Οι επόμενες προγραμματισμένες διανομές θα γίνουν την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου στους Δήμους Περιστερίου και Πετρούπολης, την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου στους Δήμους Αγίας Βαρβάρας και Χαϊδαρίου και την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στο Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού.

Οι διανομές συντονίζονται από τον Αναπτυξιακό Σύνδεσμο Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ), που είναι ο επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Επισιτιστικής Βοήθειας Δυτικής Αθήνας (ΔΙΑ.Σ.Ε.Β.Δ.Α), σε συνεργασία με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες των Δήμων της Δυτικής Αθήνας και τις ενώσεις ροδακινοπαραγωγών, τις υπηρεσίες της Αντιπεριφέρειας Δυτικής Αθήνας και του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
© 2024 ΑΣΔΑ. All Rights Reserved.