Νέα

Συνάντηση της Διοίκησης του ΑΣΔΑ με τον Αντιπεριφερειάρχη Κ. ΑθανασιάδηΜε τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Λεωνίδα Αθανασιάδη συναντήθηκαν ο Πρόεδρος του ΑΣΔΑ, Ανδρέας Μποζίκας και ο Γ. Γ. του Συνδέσμου, Παναγιώτης Μπιτούνης. Συζητήθηκε η ένταξη στο ΕΣΠΑ και το Περιφερειακό Πρόγραμμα έργων του ΑΣΔΑ και των Δήμων της Δυτικής Αθήνας. Επιβεβαιώθηκε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της Περιφέρειας για την ανάπτυξη της Δυτικής Αθήνας και συμφωνήθηκε να διατηρηθεί η συνεχής επαφή ώστε μαζί να επιτύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για την περιοχή.
Επίσης, η Διοίκηση του ΑΣΔΑ συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Κώστα Καράμπελα και με την Περιφερειακή Σύμβουλο κ. Ηρώ Ζερβάκη, που δεσμεύτηκαν για την αμέριστη βοήθεια τους στην αναπτυξιακή προσπάθεια της Δυτικής Αθήνας.
Με δεδομένες τις μεγάλες ανάγκες της Δυτικής Αθήνας, ο ΑΣΔΑ και όλη η Τοπική Αυτοδιοίκηση της περιοχής μας περιμένουν από τον Περιφερειάρχη κ. Σγουρό και τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα κ. Παπαντωνίου να δείξουν το ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους ενόψει της ένταξης έργων στο ΕΣΠΑ.

© 2024 ΑΣΔΑ. All Rights Reserved.