Νέα

Σημαντικά Έργα και Παρεμβάσεις Περιλαμβάνει ο Νέος Προϋπολογισμός και το Τεχνικό Πρόγραμμα του ΑΣΔΑΕγκρίθηκε από το Δ.Σ. του ΑΣΔΑ ο Προϋπολογισμός του Συνδέσμου για το 2013. Μέσα από τον Προϋπολογισμό αναδεικνύεται ο προγραμματισμός του ΑΣΔΑ για το 2013 που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:
– Την εκτέλεση του μεγάλου έργου της ανάπλασης του παλαιού εργοστασίου της ΒΙΟΦΙΑΛ και του περιβάλλοντος χώρου του στο Ίλιον που έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ.
– Ώριμα έργα που ο ΑΣΔΑ διεκδικεί τη χρηματοδότηση τους από το ΕΣΠΑ, όπως οι Πράσινες Διαδρομές στη Δυτική Αθήνα.
– Πλήθος έργων στους Δήμους – μέλη του ΑΣΔΑ.
– Μεγάλο πρόγραμμα οδοποιίας και ασφαλτοστρώσεων σε όλη την περιοχή.
– Τις επεξεργασίες συγκοινωνιακής και αναπτυξιακής στρατηγικής και δυνατοτήτων αστικής αναγέννησης για τη Δυτική Αθήνα, που καταρτίζεται από τον ΑΣΔΑ
– Τις παρεμβάσεις και έργα περιβαλλοντικής προστασίας με κύρια αντικείμενα το Ποικίλο Όρος – Όρος Αιγάλεω και το Πάρκο “Αντώνης Τρίτσης”.
Εξάλλου, έτοιμη για να υλοποιηθεί και να κυκλοφορήσει είναι η εκπτωτική Κάρτα Νέων για τη στήριξη της αγοράς της Δυτικής Αθήνας, αλλά και για τη μείωση των δαπανών των κατοίκων.
Ο Πρόεδρος του ΑΣΔΑ Ανδρέας Μποζίκας δήλωσε μετά την ψήφιση του Προϋπολογισμού: “Το 2013 θα είναι μια χρονιά ακόμη μεγαλύτερου έργου από τον ΑΣΔΑ. Τα έργα που θα υλοποιηθούν είναι πολλαπλάσιου προϋπολογισμού από τη συμμετοχή των μελών μας στο Σύνδεσμο, γιατί ο ΑΣΔΑ όπως πάντα κατορθώνει να συγκεντρώνει πόρους για την αναβάθμιση της Δυτικής Αθήνας. Με τη συνεργασία όλων των Δήμων ο Σύνδεσμός μας θα πετύχει τους αναπτυξιακούς και περιβαλλοντικούς μας στόχους.
© 2024 ΑΣΔΑ. All Rights Reserved.