Νέα

Σε Θέση Μάχης για τα Προβλήματα της Δυτικής ΑθήναςΕνημερωτικές επιστολές του Προέδρου του Α.Σ.Δ.Α. και των Δημάρχων σε όλους τους Βουλευτές της Β΄ Αθήνας.

Σε θέση μάχης για την επίλυση των προβλημάτων της Δυτικής Αθήνας βρίσκονται ο Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Δυτικής Αθήνας και οι Δήμαρχοι της περιοχής.
Μετά τις επιστολές προς τον Πρωθυπουργό κ. Κ. Καραμανλή, τον Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Γ. Παπανδρέου, την Γ.Γ. της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε. κα Α. Παπαρήγα και τον Πρόεδρο του Συνασπισμού της Αριστεράς κ. Α. Αλαβάνο, καθώς και προς την πολιτική ηγεσία του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε., ο Α.Σ.Δ.Α. ενημέρωσε ήδη με επιστολές που εστάλησαν από τις 25.4.2005, το σύνολο των Βουλευτών της Β΄ Αθήνας, για τα προβλήματα της απομάκρυνσης των Στρατοπέδων Χαϊδαρίου και Αγίων Αναργύρων, της προστασίας του Ποικίλου Όρους από τους καταπατητές αλλά και τις καθυστερούμενες οφειλές του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. προς τον Α.Σ.Δ.Α.
Όπως είναι γνωστό, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του Α.Σ.Δ.Α. προηγήθηκαν οι επιστολές, με τις οποίες ο Πρόεδρος του Α.Σ.Δ.Α. κ. Π. Μπιτούνης και οι Δήμαρχοι της Δυτικής Αθήνας, ζητούν άμεσα συναντήσεις με τον Πρωθυπουργό, τους Αρχηγούς των κομμάτων της αξιωματικής και ελάσσονος αντιπολίτευσης, καθώς και τον Υπουργό ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. κ. Γ. Σουφλιά.
Στις επιστολές προς τους Βουλευτές της Β΄ Αθήνας επισυνάπτονται οι επιστολές που εστάλησαν στον Πρωθυπουργό και τους Αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων και ζητείται από κάθε έναν και κάθε μία Βουλευτή ξεχωριστά, η ανάληψη συγκεκριμένων πρωτοβουλιών, στο πλαίσιο της πολιτικής και κοινοβουλευτικής τους δραστηριότητας.
Σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του Α.Σ.Δ.Α. κ. Π. Μπιτούνης τονίζει ότι :
“Σταθερός μας στόχος ήταν και παραμένει η ανάπτυξη ενός ισχυρού κινήματος ενεργών και ευαισθητοποιημένων πολιτών που μαζί με τον Α.Σ.Δ.Α. και την Τοπική Αυτοδιοίκηση της περιοχής θα αγωνισθεί, θα διεκδικήσει δυναμικά αλλά και θα προτείνει λύσεις για τα προβλήματα που απασχολούν την Δυτική Αθήνα.
Τώρα είναι η στιγμή που θα μετρήσουμε τους φίλους μας. Ζητούμε συναντήσεις με τον Πρωθυπουργό και τους Αρχηγούς των κομμάτων αλλά θέλουμε να ενεργοποιήσουμε και το σύνολο των Βουλευτών της Β΄ Αθήνας.
Δεν ζητούμε απλώς, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από όλες τις πολιτικές δυνάμεις και όλους τους Βουλευτές, να ευαισθητοποιηθούν, να κινητοποιηθούν, να δράσουν ΤΩΡΑ ώστε να στηρίξουν ουσιαστικά την προσπάθεια που καταβάλλει ο Α.Σ.Δ.Α. και οι Δήμοι της Δυτικής Αθήνας.
Οι πολίτες της Δυτικής Αθήνας έχουν μνήμη και κρίση και θα πρέπει όλοι, κόμματα ή Βουλευτές, να γνωρίζουν πως βαθμολογούν καθημερινά τους πάντες, ανάλογα με το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν έμπρακτα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που σχετίζονται με την ποιότητα της ζωής τους”, κατέληξε ο κ. Μπιτούνης.
© 2024 ΑΣΔΑ. All Rights Reserved.