Νέα

Προνομιακή κάρτα ΑΣΔΑ

 

Ο Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ) με στόχο την αύξηση της τοπικής αγοραστικής δύναμης, καθώς και την ενίσχυση των επιχειρήσεων και των εμπορικών καταστημάτων της Δυτικής Αθήνας, προχώρησε στην έκδοση μιας προνομιακής κάρτας που δίνει τη δυνατότητα αγορών από συμβεβλημένα καταστήματα της Δυτικής Αθήνας σε ειδικές προνομιακές τιμές.
Δικαιούχοι είναι όλοι οι κάτοικοι της Δυτικής Αθήνας, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιούν την Προνομιακή Κάρτα ΑΣΔΑ σε όσα καταστήματα ή επιχειρήσεις υπάρχει αναρτημένη η ειδική αφίσα του Προγράμματος.
Το ποσοστό της προσφοράς που παραχωρεί η κάθε επιχείρηση επί των αναγραφομένων τιμών καθορίζεται από την ίδια την επιχείρηση και αναγράφεται σε αναρτημένη αφίσα, ενώ τα καταστήματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα του ΑΣΔΑ.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν την κάρτα από τα γραφεία του Συνδέσμου: Εθνικής Αντιστάσεως 65, Περιστέρι, ενώ για πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Καταναλωτών του ΑΣΔΑ (τηλ: 010 5762434, 010 5745826, email: dsalam@asda.gr ή natasa@asda.gr
© 2024 ΑΣΔΑ. All Rights Reserved.