Νέα

Προμήθεια και Εγκατάσταση Ισοθερμικών Καλυμμάτων στις Δημοτικές Πισίνες των Δήμων Αιγάλεω και ΦυλήςTην προμήθεια και εγκατάσταση ισοθερμικών καλυμμάτων στις δημοτικές πισίνες των Δήμων Αιγάλεω και Φυλής, ανέθεσε μετά από σχετικό διαγωνισμό, ο Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Δυτικής Αθήνας.
Το έργο, απαραίτητο για την ενίσχυση των υποδομών, είναι ιδιαίτερης περιβαλλοντικής σημασίας καθώς θα επιφέρει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων, στους δύο δήμους.
Η προμήθεια και η εγκατάσταση ισοθερμικών καλυμμάτων καθώς και μηχανισμών περιτύλιξής τους, στις κολυμβητικές δεξαμενές ολυμπιακών διαστάσεων στα Δημοτικά Κολυμβητήρια των Δήμων Αιγάλεω και Φυλής, ανατέθηκε την 1η Σεπτεμβρίου 2014 στην εταιρεία POOL SPORT A.E, που ανακηρύχθηκε ανάδοχος της δημοπρασίας.
Η προμήθεια έχει ενταχθεί, με ενέργειες του Αναπτυξιακού Συνδέσμου, στο πρόγραμμα «Αστική Αναζωογόνηση 2012-2015» του Πράσινου Ταμείου και η ανάθεση έγινε, μετά και την κατακύρωση των αποτελεσμάτων του σχετικού διαγωνισμού, που διεξήγαγε ο ΑΣΔΑ.
© 2024 ΑΣΔΑ. All Rights Reserved.