Νέα για το Περιβάλλον

Ο Α.Σ.Δ.Α στη Μάχη για την Πλήρη Λειτουργία του Νοσοκομείου «Αττικόν»Την απαίτηση του λαού και όλων των Δήμων της Δυτικής Αθήνας για την απρόσκοπτη λειτουργία του Νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ» εξέφρασε ο Α.Σ.Δ.Α σε μεγάλη συγκέντρωση που έγινε στο «ΑΤΤΙΚΟΝ» Νοσοκομείο την Παρασκευή στις 11.00 το πρωί από τους εργαζόμενους, το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου, παρουσία του Προέδρου του ΑΣΔΑ και Δημάρχου Αγ. Βαρβάρας, κ. Λάμπρου Σπ. Μίχου και των Δημάρχων της Δυτικής Αθήνας, κ. Δ. Καλογερόπουλου, Δημάρχου Αιγάλεω και Προέδρου ΤΕΔΚΝΑ, κ. Α. Παχατουρίδη, Δημάρχου Περιστερίου, κ. Ν. Σαράντη, Δημάρχου Αγ. Αναργύρων, κ. Στ. Βλάχου, Δημάρχου Πετρούπολης, κ. Ν. Ζενέτου, Δημάρχου Ιλίου, κ. Ν. Καμαρινόπουλου, Δημάρχου Καματερού.
Ο Πρόεδρος του Α.Σ.Δ.Α. κ. Λάμπρος Μίχος σε ομιλία του προς τους εργαζομένους και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου δήλωσε: «Είμαστε αγανακτισμένοι από την συνεχιζόμενη αδιαφορία στο μεγαλύτερο από τα προβλήματα που έχουν οι κάτοικοι της Δυτικής Αθήνας, αυτό που αφορά την υγεία και την ασφάλεια. Είμαστε αγανακτισμένοι γιατί η έλλειψη χρηματοδότησης και ενδιαφέροντος από την κυβέρνηση για το «ΑΤΤΙΚΟΝ» έχει δημιουργήσει προβλήματα στην ασφαλή περίθαλψη των νοσηλευομένων».
Δήλωσε, επίσης, ότι «ο ΑΣΔΑ και οι Δήμοι της Δυτικής Αθήνας θα είναι πάντα μαζί μας προσφέροντας την όποια βοήθεια χρειάζεται για τον αγώνα τους, η επιτυχία του οποίου θα είναι προς όφελος όλων των κατοίκων της Δυτικής Αθήνας».Οι Δήμαρχοι μαζί με όλους τους εργαζομένους καθώς και με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου πήγαν στο Υπουργείο Υγείας και ακολούθησε πορεία στη Βουλή, όπου σε συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο της Βουλής, Υπουργούς και Βουλευτές απαίτησαν την επίλυση όλων των προβλημάτων, που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο «ΑΤΤΙΚΟΝ», τονίζοντας προς όλους την απαίτηση της χρηματοδότησης του νοσοκομείου ώστε να πληρωθούν όλοι οι εργαζόμενοι και να καλυφθούν οι κενές οργανικές θέσεις για την πλήρη λειτουργία του.
Τέλος, ο κ. Μίχος δήλωσε ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση και ο λαός της Δυτικής Αθήνας μαζί με το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό και όλους τους εργαζομένους θα αγωνιστεί με κάθε τρόπο ώστε το Νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ» να λειτουργήσει επιτέλους έτσι όπως προβλεπόταν ενώ πρέπει να σταματήσουν οι όποιες σκέψεις για ιδιωτικοποίηση του Νοσοκομείου.
© 2024 ΑΣΔΑ. All Rights Reserved.