Νέα

Ο ΑΣΔΑ σε Αντιπυρική Ετοιμότητα και τις Μέρες της ΑπεργίαςΣε συνεχή συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και χάρη και στην υπεύθυνη στάση του Συλλόγου Εργαζομένων στον ΑΣΔΑ

Ο ΑΣΔΑ παραμένει σε κατάσταση ετοιμότητας για πυρκαγιά επιπέδου 4, καθώς και το Σαββατοκύριακο 25-26 Ιουνίου εκδηλώθηκαν φωτιές σε κοντινές στη Δυτική Αθήνα περιοχές.
Η επιλογή του Συνδέσμου να τεθεί σε ετοιμότητα από την προηγούμενη Παρασκευή οφείλεται σε μια εκτίμηση της κατάστασης σε τοπικό επίπεδο και στον ειδικό ρόλο που αντικειμενικά ο ΑΣΔΑ έχει για την προστασία του Ποικίλου Όρους.
Ο ΑΣΔΑ βρίσκεται από την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής που έχει το συντονισμό των ενεργειών για τον κίνδυνο πυρκαγιάς στην Αττική.
Η απόφαση του Συνδέσμου να τεθεί αυτόβουλα σε ετοιμότητα από την προηγούμενη Παρασκευή, παρά το ότι δεν είχε δοθεί σχετικό σήμα, ελήφθη σε συνεννόηση με την Περιφέρεια και την Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αθήνας.
Επίσης ενημερώνουμε ότι, με τη συνεργασία του Συλλόγου Εργαζομένων στον ΑΣΔΑ, διασφαλίστηκε η αντιπυρική ετοιμότητα της Υπηρεσίας και κατά τις μέρες της γενικής απεργίας.
© 2024 ΑΣΔΑ. All Rights Reserved.