Νέα

Ο ΑΣΔΑ και οι Δήμοι Ζητούν να τους Παραχωρηθεί η Διαχείριση του Πάρκου “Αντώνης Τρίτσης”Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Ιουνίου στην είσοδο του Πάρκου

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την απαξίωση και εγκατάλειψη του Πάρκου “Αντώνης Τρίτσης” πραγματοποίησαν στην είσοδο του Πάρκου σήμερα Τρίτη 5 Ιουνίου ο ΑΣΔΑ και οι Δήμοι Ιλίου και Αγίων Αναργύρων – Καματερού, συμμετέχοντας με τον τρόπο αυτό στις εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση ζητά την άμεση παραχώρηση κάθε αρμοδιότητας για τη διαχείριση του Πάρκου “Αντώνης Τρίτσης” στον ΑΣΔΑ και τους όμορους με το Πάρκο Δήμους, με τους αντίστοιχους πόρους για τη συντήρηση και τη λειτουργία του.
Σε δήλωση του στους εκπροσώπους του Τύπου που παρευρέθηκαν στη συγκέντρωση ο Πρόεδρος του ΑΣΔΑ κ. Ανδρέας Μποζίκας περιέγραψε τις πολύχρονες προσπάθειες του ΑΣΔΑ και των Δήμων για τη συντήρηση του πρασίνου και των υποδομών στο Πάρκο. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον επιτυχημένο αγώνα που έδωσε η Αυτοδιοίκηση το 2008 για τη σωτηρία του Πάρκου.
Ο κ. Μποζίκας εξέφρασε την αγωνία του για την αρνητική κατάσταση που διαμορφώνεται το τελευταίο διάστημα στο Πάρκο “Αντώνης Τρίτσης” και τόνισε ότι μόνο η Τοπική Αυτοδιοίκηση της περιοχής μπορεί να εγγυηθεί την συντήρηση και ανάδειξη του τόσο σημαντικού αυτού πνεύμονα πρασίνου για τη Δυτική Αθήνα.
© 2024 ΑΣΔΑ. All Rights Reserved.