Νέα

Νέο Πυροσβεστικό Όχημα Απέκτησε ο ΑΣΔΑ με Χορηγία της COSMOTEΈνα νέο πυροσβεστικό όχημα προστέθηκε στον εξοπλισμό του ΑΣΔΑ για την προστασία του Ποικίλου Όρους – Όρους Αιγάλεω.
Το όχημα απέκτησε ο ΑΣΔΑ με χορηγία της COSMOTE και παραδόθηκε την Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010 για να τεθεί αμέσως σε υπηρεσία για τις ανάγκες της αντιπυρικής περιόδου.
Κατά την παραλαβή του οχήματος παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του ΑΣΔΑ και Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων, Νίκος Σαράντης, ο Δήμαρχος Καματερού, Νικήτας Καμαρινόπουλος,ο Αντιπρόεδρος του ΑΣΔΑ και Αντιδήμαρχος Περιστερίου, Θεόδωρος Αρβανίτης, ο Αντιδήμαρχος Πετρούπολης, Κώστας Χριστόπουλος, ο Γ.Γ. του ΑΣΔΑ, Παναγιώτης Μπιτούνης,οι εκπρόσωποι της χορηγού εταιρείας COSMOTE, Γ. Μήτσιος και Ν. Σκλαβάκη και υπηρεσιακοί παράγοντες του ΑΣΔΑ.
Ο Πρόεδρος του ΑΣΔΑ, Νίκος Σαράντης, εξέφρασε τις ευχαριστίες του στους εκπροσώπους της χορηγού COSMOTE και επαίνεσε την εταιρεία για το χορηγικό της έργο και την ευαισθησία της σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος. Επίσης, τόνισε τη σημαντική ενίσχυση που θα προσφέρει η απόκτηση του νέου πυροσβεστικού οχήματος στις προσπάθειες του ΑΣΔΑ για την προστασία του Ποικίλου Όρους και την έγκαιρη και αποτελεσματική αντιμετώπιση των κινδύνων πυρκαγιάς σ’ αυτό.
© 2024 ΑΣΔΑ. All Rights Reserved.