Νέα

Νέος Πρόεδρος του Α.Σ.Δ.Α ο Νίκος Σαράντης, Δήμαρχος ΑΓ. ΑναργύρωνΥπό την προεδρία του κ. Ανδρέα Παχατουρίδη, Δημάρχου Περιστερίου που αποτελεί την έδρα του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας, συνεδρίασε την Τρίτη 20 Οκτωβρίου το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ.Δ.Α και εξέλεξε μέσα σε κλίμα ενότητας και ομοφωνίας τον νέο Πρόεδρο του Συνδέσμου.
Το εκλεκτορικό σώμα που αποτελείται από εκλεγμένους Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους των δέκα Δήμων – Μελών του Συνδέσμου, ανέδειξε νέο Πρόεδρο του Α.Σ.Δ.Α τον Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων κ. Νίκο Σαράντη.
Αμέσως μετά την εκλογή του, ο νέος Πρόεδρος του Α.Σ.Δ.Α κ. Νίκος Σαράντης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου αφού ευχαρίστησε όλες και όλους για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, τόνισε την ανάγκη της ενότητας στη διαδημοτική συνεργασία της Δυτικής Αθήνας, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, που είναι ορατή η διοικητική μεταρρύθμιση στη χώρα μας. Δήλωσε ότι προτεραιότητα για αυτόν είναι η αξιοποίηση όλων των ανθρώπων που εργάζονται στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, η διεκδίκηση και υλοποίηση των μεγάλων διαχρονικών στόχων του Α.Σ.Δ.Α. που αφορούν στο Ποικίλο Όρος, το πάρκο «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», τις φυλακές Κορυδαλλού, τα στρατόπεδα, το κοινό Νεκροταφείο και όλων εκείνων των στόχων που δημιουργούν συνθήκες Πράσινης Ανάπτυξης για τη Δυτική Αθήνα.
© 2024 ΑΣΔΑ. All Rights Reserved.