Νέα

Νέος Πρόεδρος του ΑΣΔΑ ο Ανδρέας ΜποζίκαςΟλοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή των οργάνων του Συνδέσμου

Υπό την προεδρία του κ. Θεόδωρου Αρβανίτη, μέλους του Δ.Σ. του Α.Σ.Δ.Α. και πλειοψηφούντος εκπροσώπου του Δήμου Περιστερίου, που αποτελεί την έδρα του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας, το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ.Δ.Α. συνεδρίασε τη Δευτέρα 18 Απριλίου και εξέλεξε μέσα σε κλίμα ενότητας και ομοφωνίας τον νέο Πρόεδρο του Συνδέσμου.
Το Δ.Σ., στο οποίο εκπροσωπήθηκαν από Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους όλοι οι Δήμοι – μέλη του Α.Σ.Δ.Α. πλην του Δήμου Ιλίου, εξέλεξε νέο Πρόεδρο του Α.Σ.Δ.Α. τον Δημοτικό Σύμβουλο Χαϊδαρίου κ. Ανδρέα Μποζίκα.
Στην ίδια συνεδρίαση, το Δ.Σ. εξέλεξε Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου, τον κ. Νίκο Παναγιωτάτο, Δημοτικό Σύμβουλο Χαϊδαρίου καθώς επίσης τους κ.κ. Γιώργο Τόλη, Δημοτικό Σύμβουλο Αιγάλεω και Θεοδοσία Στίγκα, Δημοτική Σύμβουλο Αγίων Αναργύρων – Καματερού τακτικό και αναπληρωματικό κατά αντιστοιχία μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του Α.Σ.Δ.Α.
Αμέσως μετά την εκλογή του ο νέος Πρόεδρος του Α.Σ.Δ.Α. κ. Ανδρέας Μποζίκας ευχαρίστησε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του. Τόνισε ότι κοινός στόχος όλων είναι η συνέχιση του πολύ σημαντικού αναπτυξιακού και περιβαλλοντικού έργου του Α.Σ.Δ.Α. μέσα στις νέες συνθήκες που διαμορφώνει η διοικητική μεταρρύθμιση του “Καλλικράτη”.
Αναφέρθηκε στις άμεσες προτεραιότητες του Συνδέσμου, όπως η υλοποίηση των ώριμων έργων που έχει αναλάβει να εκτελέσει ο Α.Σ.Δ.Α. για τη Δυτική Αθήνα, η έγκαιρη και πλήρης προετοιμασία του Συνδέσμου για την αντιπυρική προστασία του Ποικίλου Όρους – Όρους Αιγάλεω και κατά τη φετινή περίοδο, η διεκδίκηση οικονομικών πόρων, αναπτυξιακών προγραμμάτων και μέτρων για τη στήριξη της απασχόλησης στη Δυτική Αθήνα.
© 2024 ΑΣΔΑ. All Rights Reserved.