Νέα

Η πρώτη συγκέντρωση των μελών του κινήματος Εθελοντισμός για την προστασία του όρους Αιγάλεω- ΠοικίλοΗ πρώτη συγκέντρωση των μελών του κινήματος "Εθελοντισμός 2000" για την προστασία του όρους Αιγάλεω- Ποικίλο θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 21 Ιούνη και ώρα 19:00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πετρούπολης ( Εθνικής Αντιστάσεως 61, όπισθεν Δημαρχείου).
Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση των μελών του εθελοντικού κινήματος πολιτών που οργανώνει για πρώτη φορά φέτος ο Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Δυτικής Αθήνας με σκοπό την διαφύλαξη του βουνού από το ενδεχόμενο πυρκαγιών κατά τους θερινούς μήνες.
Η πρώτη αυτή συγκέντρωση έχει σκοπό την γνωριμία με τους εθελοντές αλλά και την ενημέρωση τους από εκπροσώπους της πυροσβεστικής και το επιστημονικό προσωπικό του ΑΣΔΑ για τους τρόπους δράσης που θα πρέπει να ακολουθήσουν.
Σημειώνεται ότι η προσπάθεια αυτή αφορά όλα τα άτομα, ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας, που επιθυμούν να διαθέσουν λίγο από τον ελεύθερο χρόνο τους για τη προστασία αυτού του τόσο σημαντικού για την περιοχή μας ορεινού όγκου.
Αιτήσεις συμμετοχής μπορεί κανείς να αναζητήσει στα δημαρχεία των δήμων μελών του Συνδέσμου: Αγίας Βαρβάρας, Αγ. Αναργύρων, Αιγάλεω, Ζεφυρίου, Ιλίου, Καματερού, Περιστερίου, Πετρούπολης και Χαιδαρίου.
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 5745826, 5762434 από τις 9:00 π.μ. έως τις 15:00 μ.μ..
© 2024 ΑΣΔΑ. All Rights Reserved.