Νέα

Επανεξελέγη Πρόεδρος του ΑΣΔΑ ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας ΠαχατουρίδηςΥπό την Προεδρία του κ. Ανδρέα Παχατουρίδη, μέλους του Δ.Σ. του ΑΣΔΑ και Δημάρχου Περιστερίου, που αποτελεί την έδρα του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας, συνεδρίασε την Δευτέρα 06 Φεβρουαρίου 2017 το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου για την εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου και Μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Το Δ.Σ., στο οποίο εκπροσωπούνται από Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους όλοι οι Δήμοι – Μέλη του ΑΣΔΑ, επανεξέλεξε νέο Πρόεδρο του ΑΣΔΑ, το Δήμαρχο Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη. Στην ίδια συνεδρίαση επανεξέλεξε Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου το Δήμαρχο Ιλίου κ. Νίκο Ζενέτο, καθώς επίσης και τους κ.κ. Γεώργιο Καπλάνη, Δήμαρχο Αγ.Βαρβάρας και Αθανάσιο Σχίζα, Δημοτικό Σύμβουλο Φυλής, τακτικό και αναπληρωματικό κατά αντιστοιχία μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου.

Μετά την εκλογή του ο Πρόεδρος του ΑΣΔΑ κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, ευχαρίστησε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, για την μέχρι τώρα συνεργασία τους καθώς με την συνδρομή και τις παρεμβάσεις τους επιτυγχάνονται περισσότερα.
© 2024 ΑΣΔΑ. All Rights Reserved.