Νέα για το Περιβάλλον

Επίσκεψη του Βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Π. Ευθυμίου στον Α.Σ.Δ.ΑΤα Γραφεία του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας στο Περιστέρι, επισκέφτηκε την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2005, ο Βουλευτής Β΄ Αθήνας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και πρώην Υπουργός, κ. Πέτρος Ευθυμίου.
Τον κ. Π. Ευθυμίου υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Α.Σ.Δ.Α. κ.κ. Παναγιώτης Μπιτούνης και Μπάμπης Πετρόπουλος, ο οποίοι τον ενημέρωσαν για τα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους της Δυτικής Αθήνας και τις προσπάθειες που καταβάλλει ο Α.Σ.Δ.Α. και οι Δήμοι της περιοχής για την επίλυσή τους.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τον Πρόεδρο του Α.Σ.Δ.Α. κ. Μπιτούνη, στην προετοιμασία για την οργάνωση του 2ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου Δυτικής Αθήνας και στον κρίσιμο ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει αυτό στην ιεράρχηση των στόχων και των προτεραιοτήτων της Δυτικής Αθήνας, με ορίζοντα δεκαετίας.
Από την πλευρά του ο Βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Π. Ευθυμίου, εξήρε το έργο και τις πρωτοβουλίες του Α.Σ.Δ.Α., λέγοντας ότι αποτελούν πολύτιμο κεφάλαιο, όχι μόνο για τη Δυτική Αθήνα αλλά και για ολόκληρη τη χώρα. Ο κ. Ευθυμίου, επισήμανε την αμέριστη υποστήριξη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στους στόχους του Α.Σ.Δ.Α., χαρακτήρισε αδικαιολόγητο τον περιορισμό των κρατικών πιστώσεων από την κυβέρνηση της Ν.Δ. και ζήτησε στενή συνεργασία και διαρκή ενημέρωση για την άσκηση ουσιαστικού κοινοβουλευτικού ελέγχου.
«Καθένας από εμάς και όλοι μαζί οι Βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ., έχουμε χρέος να αναδεικνύουμε στη Βουλή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν περιοχές με οξυμένα προβλήματα όπως η δική σας», συμπλήρωσε ο κ. Π. Ευθυμίου.
Συνοδευόμενος από τον Διευθυντή του Α.Σ.Δ.Α. κ. Μ. Διαμαντόπουλο, ο κ. Π. Ευθυμίου επισκέφτηκε τις Διοικητικές, Οικονομικές και Τεχνικές Υπηρεσίες του Α.Σ.Δ.Α., συνομίλησε με τους εργαζομένους και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη λειτουργία του πρότυπου Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης, σε συνεργασία του Α.Σ.Δ.Α. με τη Νομαρχία Αθηνών, στο πλαίσιο του κοινοτικού προγράμματος «Europe Direct».
© 2024 ΑΣΔΑ. All Rights Reserved.