Νέα

Εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου & Μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΑΣΔΑΟμόφωνα εκλέχθηκε και πάλι στην Προεδρία του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ), ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης από το Διοικητικό Συμβούλιο, στο οποίο εκπροσωπούνται από Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους όλοι οι Δήμοι της Δυτικής Αθήνας.
Οι εκλογές διεξήχθησαν την 1η Νοεμβρίου 2019 στην έδρα του ΑΣΔΑ στο Περιστέρι, ακολούθησε με πρόταση του κ. Παχατουρίδη, η επανεκλογή στην Αντιπροεδρία του συνδέσμου του Δημάρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου.
Στη συνέχεια, η εκλογή των Μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής κ.κ. Γιάννη Γκίκα, Δημάρχου Αιγάλεω και Γιάννη Μαροειδάκου, Αντιδημάρχου Φυλής, τακτικό και αναπληρωματικό κατά αντιστοιχία.
Ο επανεκλέγεντας Πρόεδρος του ΑΣΔΑ κ. Ανδρέας Παχατουρίδης σε δηλώσεις του, εξέφρασε τις ευχαριστίες τους προς τους συναδέλφους Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και τόνισε ότι «ο καθημερινός αγώνας για προβλήματα της Δυτικής Αθήνας συνεχίζεται… Με ενιαία σύνθεση, ταύτιση και εμπιστοσύνη».
© 2024 ΑΣΔΑ. All Rights Reserved.