Νέα

Εκθεση Ζωγραφικής στο Δήμο ΖεφυρίουO Aναπτυξιακός Σύνδεσμος Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ) και το Πνευματικό Κέντρο του δήμου Ζεφυρίου διοργανώνουν από κοινού έκθεση ζωγραφικής με τη συμμετοχή δώδεκα καλλιτεχνών από τη Δυτική Αθήνα.
Η έκθεση, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του δήμου Ζεφυρίου ( Μπουμπουλίνας και 17ης Νοέμβρη) και θα διαρκέσει από τις 12 έως τις 21 Ιανουαρίου, εντάσσεται στο πλαίσιο των διαδημοτικών πολιτιστικών συνεργασιών που προωθεί ο ΑΣΔΑ σε συνεργασία με τους δήμους της Δυτικής Αθήνας οι οποίες έχουν σαν στόχο την αναβάθμιση των πολιστιστικών γεγονότων της περιοχής.
Στην έκθεση συμμετέχουν οι εξής καλλιτέχνες: Αντώνης Αλεβιζόπουλος, Γεράσιμος Γερολυμάτος, Χρίστος Γκριτζάπης, Ανδριάνα Καραμπάτσου Γιώργος Καρβούνης, Αικατερίνη Κάρτα, Χάρης Λαλές, Παναγιώτα Μπουτσικάκη, Ζωή Παπαδημητροπούλου, Ευγενία Πεζά- Ψαρώνη, Νίκος Σιαλακάς, Αλέξανδρος Τζίντζος.
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 12 Ιανουαρίου και ώρα 6:30 μ.μ. ενώ σημειώνεται ότι στους επισκέπτες της έκθεσης θα δοθεί ημερολόγιο του 2001 με έργα των καλλιτεχνών.
© 2024 ΑΣΔΑ. All Rights Reserved.