Νέα

Εκδηλώσεις Διαμαρτυρίας σε όλη τη Δυτική Αθήνα για τα Γεγονότα στην ΠαλαιστίνηΜεγάλης κλίμακας εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για τα γεγονότα στην Παλαιστίνη θα πραγματοποιηθούν αύριο σε όλους τους δήμους της Δυτικής Αθήνας. Οι εκδηλώσεις, αυτές, που γίνονται με πρωτοβουλία του Aναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας ΑΣΔΑ (Δήμοι: Αγίας Βαρβάρας, Αιγάλεω, Αγίων Αναργύρων, Ζεφυρίου, Ιλίου, Καματερού, Περιστερίου, Πετρούπολης, Χαϊδαρίου), θα κορυφωθούν με μια μεγάλη πορεία- λαμπαδηδρομία, που θα έχει σαν αφετηρία το δήμο Περιστερίου και τέρμα το δήμο Ιλίου, πόλη αδελφοποιημένη με την Ιεριχώ.
Ειδικότερα η συγκέντρωση για την πορεία θα ξεκινήσει στις 7:00 μ.μ. στην πλατεία Δημαρχείου στο Περιστέρι και θα καταλήξει στην πλατεία Γεννηματά του δήμου Ιλίου, όπου θα γίνει συνάντηση με εκπροσώπους παλαιστινιακών οργανώσεων. Θα ακολουθήσουν ομιλίες και συναυλία με τη συμμετοχή συμπαράστασης από τους καλλιτέχνες: Θεοδοσία Στίγκα, Φάνη Μεζίνη, Δημήτρη Κοντογιάννη, Σωτηρία Λεονάρδου, Λάκη Χαλκιά.
Ο ΑΣΔΑ και οι δήμοι της Δυτικής Αθήνας καλούν σε μαζική προσέλευση όλους τους φορείς, κόμματα και απλούς πολίτες της Δυτικής Αθήνας προκειμένου να ενώσουν τις φωνές τους για τον άμεσο τερματισμό της Ισραηλινή επέμβασης.