Νέα

Εθελοντισμός 2001Ο Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Δυτικής Αθήνας σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών, την Περιφέρεια Αττικής και τους εννέα δήμους της Δυτικής Αθήνας συνεχίζουν την εκστρατεία διαφύλαξης του όρους Αιγάλεω- Ποικίλο κατά τους θερινούς μήνες.
Το Εθελοντικό Κίνημα Πολιτών, η ομάδα των εκατό και πλέον εθελοντών πολιτών που ανέλαβε την περιφρούρηση του βουνού σε συνεργασία με τους υπαλλήλους του ΑΣΔΑ θα λειτουργήσει και φέτος.
Η προσπάθεια αυτή αφορά όλα τα άτομα ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλου που επιθυμούν να διαθέσουν λίγο από τον ελεύθερο χρόνο τους για την προστασία αυτού του τόσο σημαντικού για την περιοχή μας ορεινού όγκου. Οι εθελοντές πριν αναλάβουν δράση θα συμμετάσχουν σε ενημερωτικές συναντήσεις με τους εκπροσώπους της πυροσβεστικής και το επιστημονικό προσωπικό του ΑΣΔΑ.
Θα πρέπει να γίνει αντιληπτό πως οι εθελοντές σε καμία περίπτωση δεν θα κληθούν να παίξουν τον ρόλο του πυροσβέστη. Ο ρόλος τους θα είναι καθαρά ρόλος παρατηρητή προκειμένου μια ενδεχόμενη πυρκαγιά να γίνει αμέσως αντιληπτή.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει αναζητήσουν τις σχετικές αιτήσεις συμμετοχής στο Εθελοντικό Κίνημα Πολιτών στα δημαρχεία των δήμων. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 5745826 από τις 9:00 π.μ. έως τις 15:00 μ.μ..
© 2024 ΑΣΔΑ. All Rights Reserved.