Νέα για το Περιβάλλον

Δενδροφύτευση του Α.Σ.Δ.Α. στο Ποικίλο ΌροςΣε συνεργασία με τον Όμιλο για το Περιβάλλον, τον Πολιτισμό και την Ποιότητα Ζωής στην Πετρούπολη «Το Ποικίλο»

Η προσπάθεια του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας για την οικολογική αναβάθμιση και τη συστηματική αναδάσωση του Ποικίλου Όρους συνεχίζεται με μια ακόμη δενδροφύτευση στην περιοχή του Προφήτη Ηλία, στα όρια των Δήμων Ιλίου, Πετρούπολης και Καματερού.
Την ερχόμενη Κυριακή 22 Απριλίου, στις 9πμ, πραγματοποιείται σε αυτήν την περιοχή, εθελοντική δενδροφύτευση του Α.Σ.Δ.Α. με την υποστήριξη του Ομίλου για το Περιβάλλον, τον Πολιτισμό και την Ποιότητα Ζωής στην Πετρούπολη «Το Ποικίλο». Όπως είναι γνωστό, ο Α.Σ.Δ.Α. από την ίδρυσή του το 1989 μέχρι σήμερα έχει αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο παρεμβάσεων και έργων με βασικούς στόχους την προστασία και την οικολογική ανασυγκρότηση του βουνού. Ξεχωριστή θέση σε αυτό το πλέγμα των πρωτοβουλιών, πέρα από την κατασκευή δικτύου άρδευσης πολλών χιλιομέτρων, τη συντήρηση της βλάστησης και την πυροπροστασία του Ποικίλου Όρους, καταλαμβάνει η προσπάθεια για την ενίσχυση του εθελοντισμού και την οικολογική ευαισθητοποίηση των πολιτών.
© 2024 ΑΣΔΑ. All Rights Reserved.