Νέα

Δενδροφύτευση από το ΙΕΑ στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης “Αντώνης Τρίτσης”Συμμετείχαν το Δίκτυο Εθελοντών του Πάρκου και ο ΑΣΔΑ

Δενδροφύτευση στο Πάρκο “Αντώνης Τρίτσης” πραγματοποιήθηκε στις 19 Φεβρουαρίου, με πρωτοβουλία του Ελληνικού Ινστιτούτου Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (Ι.Ε.Α.) σε συνεργασία με το Δίκτυο Εθελοντών του Πάρκου.
Στην δενδροφύτευση συμμετείχε και ο ΑΣΔΑ, όπως κάνει σταθερά σε κάθε κίνηση για την αναβάθμιση και ανάδειξη του Πάρκου, που αποτελεί μια από τις μεγάλες προτεραιότητες του Συνδέσμου.
Παρών την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου ήταν και ο Πρόεδρος του ΑΣΔΑ, Ανδρέας Μποζίκας, ο οποίος σε επιστολή του τις παραμονές της δενδροφύτευσης εξήρε την πρωτοβουλία της Ι.Ε.Α. και εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον Πρόεδρό της κ. Αλέξανδρο Γιαννέλο.
Στη φωτογραφία διακρίνονται μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΑΣΔΑ κ. Ανδρέας Μποζίκας, ο Πρόεδρος του ΚΕΑΝ και μέχρι πρόσφατα Πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης του Πάρκου “Αντώνης Τρίτσης” κ. Σταύρος Μηλιώνης και ο Πρόεδρος του Ι.Ε.Α., κ. Αλέξανδρος Γιαννέλος
© 2024 ΑΣΔΑ. All Rights Reserved.