Νέα

Δήλωση του Προέδρου του Α.Σ.Δ.Α και Δημάρχου ΑΓ. Βαρβάρας κ. Λάμπρου ΣΠ. Μίχου για το Θάνατο του Μ. ΠαπαγιαννάκηΣτην 6η συνεδρίαση του Δ.Σ. του Α.Σ.Δ.Α που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26 Μαΐου και ώρα 18.00 στα γραφεία του ΑΣΔΑ, ο Πρόεδρος του Α.Σ.Δ.Α και Δήμαρχος Αγ. Βαρβάρας, κ. Λάμπρος Σπ. Μίχος, ανακοίνωσε στα μέλη του Δ.Σ. τον πρόωρο θάνατο του Μιχάλη Παπαγιαννάκη και έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Σήμερα έφυγε από τη ζωή ο Βουλευτής Β’ Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ και ιστορικό στέλεχος της ανανεωτικής αριστεράς Μιχάλης Παπαγιαννάκης. Ο Μιχάλης Παπαγιαννάκης είχε εκλεγεί τρεις φορές ευρωβουλευτής και χαρακτηρίστηκε ένας από τους πιο συνεπείς ευρωπαϊστές πολιτικούς της χώρας.
Ήταν ένας αγωνιστής και είχε ενεργό ρόλο κατά τη διάρκεια της Δικτακτορίας. Μετέπειτα ως μέλος του Συνασπισμού ήταν πρωτοπόρος σε θέματα περιβάλλοντος και οικολογίας και συνεργάστηκε με τον Α.Σ.Δ.Α. όποτε ζητήθηκε η βοήθεια του για παρέμβαση στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Τιμούμε τον άνθρωπο, τον πολιτικό, τον επιστήμονα και εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και στην πολιτική του οικογένεια, τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.»
© 2024 ΑΣΔΑ. All Rights Reserved.