Νέα

Δήλωση του Προέδρου του ΑΣΔΑ, Νίκου Σαράντη για την Αναβάθμιση των Υπηρεσιών Υγείας στη Δυτική ΑθήναΜε αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου στο «Αττικό Νοσοκομείο», ο Πρόεδρος του ΑΣΔΑ και Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων Νίκος Σαράντης δήλωσε:
«Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Αττικό Νοσοκομείο με σκοπό να ενημερωθεί για την αύξηση των κλινών σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας ελπίζουμε ότι θα αποτελέσει και ένα σήμα για την άμεση αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας που είναι στη διάθεση των πολιτών της Δυτικής Αθήνας.
Ο ΑΣΔΑ με μελέτες και ειδικές ημερίδες έχει παρουσιάσει σειρά προτάσεων για να βελτιωθούν οι δείκτες υγείας στη Δυτική Αθήνα, για να αναπτυχθούν υποδομές και δράσεις τόσο στο πρωτοβάθμιο όσο και στο νοσοκομειακό επίπεδο.
Η απογοητευτική εικόνα που σήμερα επικρατεί πρέπει να ανατραπεί ριζικά. Οι κάτοικοι της Δυτικής Αθήνας δεν είναι δυνατόν να περιφέρονται σ’ όλη την Αττική για βρούν εφημερεύον Νοσοκομείο, τη στιγμή μάλιστα που υπάρχουν οι υπερσύγχρονες κτιριακές υποδομές του Αττικού, το οποίο δυστυχώς υπολειτουργεί. Η λειτουργία ενός Παιδιατρικού Νοσοκομείου στην περιοχή μας, η αναβάθμιση της Πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας σε επίπεδο Δήμων δεν μπορούν να περιμένουν άλλο.
Προσδοκούμε από τον Πρωθυπουργό και την Υπουργό Υγείας να ανταποκριθούν στο αίτημα των εκατοντάδων χιλιάδων κατοίκων της Δυτικής Αθήνας και αξιοποιώντας τις μελέτες της Αυτοδιοίκησης και τις προτάσεις των ειδικών επιστημόνων να δώσουν λύσεις για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην περιοχή μας.»
© 2024 ΑΣΔΑ. All Rights Reserved.