Νέα για το Περιβάλλον

Αττικό ΝοσοκομείοΟ Α.Σ.Δ.Α. παραβρέθηκε στην συγκέντρωση όλων των στελεχών και του προσωπικού, που έγινε την Τετάρτη 9 Ιουλίου 2008 στο Αττικό Νοσοκομείο και συντάχθηκε με την διεκδίκησή τους για την πλήρη και ασφαλή περίθαλψη των κατοίκων της Δυτικής Αθήνας από το Αττικό Νοσοκομείο. Δήλωσε ταυτόχρονα την αμέριστη συμπαράστασή του στον δίκαιο αγώνα του Ιατρικού – Νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου, που είναι θύματα των οικονομικών περικοπών του Υπουργείου Υγείας προς το Αττικό Νοσοκομείο.
Απέστειλε επιστολή στον Υπουργό Υγείας απαιτώντας άμεσα την επίλυση των προβλημάτων του Αττικού Νοσοκομείου, που ενώ είναι το μοναδικό νοσοκομείο στην Δυτική Αθήνα, η έλλειψη χρηματοδότησής του δημιουργεί προβλήματα στην ασφαλή περίθαλψη των κατοίκων.
Επίσης, απαιτεί την πλήρη ένταξη του Νοσοκομείου Αττικό στο σύστημα εφημεριών και ζητεί την παρέμβαση του Υπουργού για να μην κλείσουν, όπως προγραμματίζεται, 4 κλινικές στο Νοσοκομείο.
Ο Α.Σ.Δ.Α. βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την πενταμελή επιτροπή του Νοσοκομείου και θα απαιτήσει δυναμικά την απρόσκοπτη λειτουργία του.
© 2024 ΑΣΔΑ. All Rights Reserved.