Νέα

Απονομή Βραβείων του Λογοτεχνικού Διαγωνισμού Δυτικής ΑθήναςH απονομή των Βραβείων του "Λογοτεχνικού Διαγωνισμού Δυτικής Αθήνας" που διοργάνωσε το Πολιτιστικό Περιοδικό "Εννεάδα" του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας, πραγματοποιείται αύριο Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου, και ώρα 20:30 μ.μ. στο χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου Δήμου Περιστερίου (Δωδεκανήσου και Αγίου Βασιλείου).
Η έγκυρη λογοτεχνική επιτροπή έχει ήδη επιλέξει τα 10 καλύτερα έργα κάθε κατηγορίας. Έτσι θα απονεμηθούν 3 πρώτα βραβεία και 7 έπαινοι, τόσο στην κατηγορία της ποίησης, όσο και στην κατηγορία της λογοτεχνίας.
Η επιτροπή αποτελείται από καταξιωμένους λογοτέχνες που προέρχονται από τη Δυτική Αθήνα. Για την ποίηση οι ποιητές: Ελευθερία Αναγνωστάκη- Τζαβάρα ( Γενική Γραμματέας της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών και μέλος της επιτροπής κρίσης νέων μελών), Νίκος Δεληγιάννης ( μέλος της επιτροπής κρίσης της Ε.Ε.Λ.), και ο Κώστας Μπίσδας, (μέλος επίσης της Ε.Ε.Λ.). Για τη Λογοτεχνία οι συγγραφείς: Γιάννα Φασιλή (μέλος της επιτροπής κρίσης νέων μελών της Ε.Ε.Λ.), Δημήτρης Βαρβαρήγος, ( μέλος της Ε.Ε.Λ.) και ο Αλέξανδρος Βαγενάς (φιλόλογος με ειδικές σπουδές στο Λονδίνο στην συγκριτική Λογοτεχνία και κριτική λογοτεχνικών κειμένων).
Υπενθυμίζεται ότι συνεχίζεται μέχρι και τις 27 Ιανουαρίου η 2η Διαδημοτική Έκθεση Εικαστικών Δυτικής Αθήνας" που πραγματοποιείται επίσης στο χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου του Δήμου Περιστερίου.
© 2024 ΑΣΔΑ. All Rights Reserved.