Νέα

Αντιπολεμική ΣυγκέντρωσηΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, 9 Απριλίου, στην Κεντρική Πλατεία Ιλίου η αντιπολεμική συγκέντρωση που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Ιλίου και ο Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ).
Ο Πρόεδρος του ΑΣΔΑ κ. Παναγιώτης Μπιτούνης στην ομιλία του, μεταξύ άλλων, δήλωσε: “Μια βάρβαρη υπερδύναμη κάνει σήμερα τον πόλεμο ενάντια στη θέληση όλων των λαών. Παράλληλα όμως, δημιουργήθηκε μια άλλη υπερδύναμη, η οποία βρίσκεται σήμερα στους δρόμους όλου του κόσμου αγωνιζόμενη για την Ειρήνη.
Είναι η υπερδύναμη, Το Παγκόσμιο Κίνημα της Ειρήνης, όπου εκφράζονται όλοι, πέρα από κόμματα, παρατάξεις, από κοινωνικές τάξεις, κοινωνικές δομές, φύλο, θρησκεία, γενιές και πολιτισμούς.
Είναι η υπερδύναμη που δεν καθοδηγείται από κανένα κόμμα, από καμιά παράταξη και όποιος προσπαθήσει να το καθοδηγήσει κάνει κακό στο κόμμα του αλλά και στο Παγκόσμιο Κίνημα Ειρήνης.
Εμείς είμαστε αυτή η υπερδύναμη, το κίνημα της Ειρήνης. Το στηρίζουμε και απελευθερωμένο θα προχωρήσει το δικό του δρόμο, το δικό μας δρόμο, το δρόμο της θέλησης των λαών για Ειρήνη και Δημοκρατία”.
© 2024 ΑΣΔΑ. All Rights Reserved.