Νέα

Ανοιχτή Συζήτηση του Α.Σ.Δ.Α. για το Νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Αττικής στο Κ.Υ.Β.Ε. Περιστερίου στις 15 Σεπτεμβρίου 2009 και Ωρα 9.30Ο Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Δυτικής Αθήνας (Α.Σ.Δ.Α.) διοργανώνει ανοικτή συζήτηση για το νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Αττικής που παρουσίασε πρόσφατα η κυβέρνηση.
Στην ανοιχτή συζήτηση που θα γίνει την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009 με θέμα “ΝΕΟ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ – Πρόοδος ή οπισθοδρόμηση” στο συνεδριακό χώρο του Κέντρου Υποστήριξης Βιοτεχνικών Επιχειρήσεων (Κ.Υ.Β.Ε.) Περιστερίου, ο Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας, κ. Λάμπρος Σπ. Μίχος και οι Δήμαρχοι της Δυτικής Αθήνας θα αναπτύξουν τις απόψεις – προτάσεις τους για το μέλλον της Δυτικής Αθήνας.
Παράλληλα τα στελέχη του Α.Σ.Δ.Α. και των Δήμων, επιστήμονες και εμπειρογνώμονες θα εισηγηθούν μέτρα και πολιτικές για την ανάπτυξη της Δυτικής Αθήνας.
Στη συζήτηση έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν εκπρόσωποι Κρατικών, Αυτοδιοικητικών, Κοινωνικών και επιστημονικών Φορέων.
Πιο συγκεκριμένα, εκτός των 10 Δημάρχων και των Δημοτικών Συμβούλων της Δυτικής Αθήνας, έχουν κληθεί οι Υπουργοί ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. και Εσωτερικών, η Πρόεδρος του Οργανισμού Ρυθμιστικού Σχεδίου της Αθήνας, ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Αττικής, η Υπερνομάρχης Αθηνών-Πειραιώς, ο Νομάρχης Αθήνας, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Κ.Ε., ο Πρόεδρος της Τ.Ε.Δ.Κ.Ν.Α., του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, του Περιβαλλοντικού Συνδέσμου Δήμων Αθήνας- Πειραιά, του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Θριασίου Πεδίου καθώς και εκπρόσωποι όλων των κομμάτων.
Το σχέδιο αυτό είναι κρίσιμο για την επιβίωση της Δυτικής Αθήνας γιατί σχετίζεται με το περιβάλλον, την Οικονομική Ανάπτυξη, την Απασχόληση, την Κοινωνική Συνοχή, τις υποδομές, την εκπαίδευση, την υγεία και δεν πρέπει να περάσει χωρίς να ληφθούν υπόψη οι θέσεις και οι αποφάσεις των φορέων και του λαού της περιοχής.
Υλικό:
  • Πρόσκληση
  • Πρόγραμμα
  • Αφίσα
  • Παρουσιάσεις
  • © 2024 ΑΣΔΑ. All Rights Reserved.